Cărțile autorului Andy Mulligan

Andy Mulligan s-a născut în 1966 la Londra. A lucrat ca regizor de teatru, apoi profesor de teatru și de limba engleză în India, Brazilia, Vietnam, Filipine. În prezent scrie piese de teatru radiofonic, scenarii de teatru și film și cărți pentru copii.Romanul său de debut, Ribblestrop (2009), se va transforma în trilogie, adăugîndu-i-se Return to Ribblestrop (2011), premiat cu Guardian Children`s Fiction Prize, și Ribblestrop forever (2012). În 2010 Andy Mulligan publică Trash, care va fi ecranizat în 2014 și tradus în peste 30 de țări. A mai scris The Boy With Two Heads (2013) și Liquidator (2015).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.