Cărțile autorului Lily King

Scriitoarea americană Lily King (n. 1963) a studiat literatura engleză la University of North Carolina at Chapel Hill, absolvind şi un masterat la Syracuse University. Predă cursuri de creative writing la universităţi şi licee din Statele Unite şi din străinătate. Romanul său de debut, The Pleasing Hour (1999), a primit Barnes and Noble Discover Award. Au urmat The English Teacher (2005), distins cu Maine Fiction Award, şi Father of the Rain (2010), laureat cu New England Book Award for Fiction şi Maine Fiction Award. Romanul Euforia, publicat în 2014, a primit Kirkus Prize şi a fost nominalizat de The New York Times Book Review printre cele mai bune zece cărţi ale anului 2014. Lily King trăieşte alături de familia ei în Maine.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.