Cărțile autorului Frédéric Moatty

Frédéric Moatty este sociolog al muncii şi statistician, cercetător la CNRS, Conservatoire National des Arts et Métiers (CNAM), LISE, Centre d’études de l’emploi et du travail. Lucrări în domeniul sociologiei muncii şi organizaţiilor, al sociologiei tehnicilor şi inovaţiei şi al sociologiei ocupaţiilor. Dintre principalele lucrări publicate: L’hôpital en mouvement. Changements organisationnels et conditions de travail (în colab. cu Mihai Dinu Gheorghiu, Editions Liaisons, 2013), L’innovation dans le travail (coord., în colab. cu Jean‑Pierre Durand şi Guillaume Tiffon, Octarčs Editions, 2014).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.