Cărțile autorului Lia Faur

Lia Faur (n. 1970, Săvîrşin) este conferenţiar universitar la Facultatea de Ştiinţe Socio-Umane a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad. A publicat volumele de versuri Exerciţiu de striptease (2002), Piele de împrumut (2009), Poeme pentru fluturi bolnavi (2013), Lamé. Trupul nu ştie nimic (2015), cărţile de dialog Eşichier (împreună cu Şerban Foarţă, 2012), Cum e să fii femeie? (împreună cu Alex Ştefănescu, 2012) şi studiul Avatarurile feminităţii în opera lui Camil Petrescu (2014). A primit Premiul pentru debut al Filialei Arad a USR şi Premiul Cenaclului Literar „Lucian Blaga” al USR Arad. A beneficiat de o bursă post-doctorală a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi cu tema Reprezentări ale corporalităţii în literatura interbelică.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.