Cărțile autorului Șerban Axinte

Şerban Axinte (n. 1976, Iaşi) este cercetător ştiinţific la Institutul de Filologie Română „Al. Philippide” al Academiei Române – Filiala Iaşi, colaborator la revistele culturale Dilema veche, Observator cultural, Convorbiri literare. A publicat mai multe volume de versuri, printre care Lumea ţi-a ieşit aşa cum ai vrut (2006, 2015) şi Păpădia electrică (2012), studiul Definiţiile romanului. De la Dimitrie Cantemir la G. Călinescu (2011) şi Gabriela Adameşteanu. Monografie, antologie comentată, receptare critică (2015). A primit Premiul USR – Filiala Iaşi pentru poezie (2013) şi Premiul „Lucian Blaga” al Academiei Române pentru critică literară (2013).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.