Cărțile autorului Edward Hirsch

Edward Hirsch (n. 1950) este unul dintre cei mai cunoscuţi poeţi americani ai momentului, dar şi un reputat critic de poezie. A studiat la Universitatea din Pennsylvania şi a devenit profesor universitar, predînd cursuri de creative writing la mai multe universităţi americane. A publicat numeroase volume de poezie, printre care For the Sleepwalkers (Pentru somnambuli, 1981), The Night Parade (Defilarea de noapte, 1989), Lay Back the Darkness (Înlătură bezna, 2003) şi Gabriel: A Poem (Gabriel, un poem, 2014). Opera sa a fost încununată cu numeroase premii importante, printre care prestigioasele National Book Critics Circle Award, Prix de Rome şi Academy of Arts and Letters Award. Pe lîngă cele nouă volume de poezie, a publicat şi eseuri critice, precum celebrul How to Read a Poem and Fall in Love with Poetry (Cum să citeşti un poem şi să te îndrăgosteşti de poezie, 1999). Este preşedintele John Simon Guggenheim Foundation.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.