Cărțile autorului Adela Moldovan

Adela Moldovan este psihoterapeut specialist, format în terapie cognitiv-comportamentală, şi a obţinut titlul de doctor în psihologie în cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, Departamentul de Psihologie Clinică şi Psihoterapie, avînd ca tematică tratamentul psihologic al obezităţii. Preocupată de domeniul comportamentului alimentar, este şi ambasador voluntar al Jamie Oliver’s Food Revolution. În această calitate a desfăşurat mai multe proiecte de promovare a alimentaţiei sănătoase în grădiniţe şi şcoli. Timp de doi ani a susţinut seminare pentru studenţii Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” la materiile „Psihodiagnostic”, „Intervenţii şi diagnostic la copii” şi „Profile atipice de dezvoltare”. În prezent susţine cursul „Psihologia comportamentului alimentar” în cadrul Facultăţii de Biologie a Universităţii „Babeş-Bolyai”. Este managing partner la PsyLife Clinic şi susţine cursuri de formare profesională continuă pentru specialiştii interesaţi de domeniul psihologiei şi psihoterapiei, dar şi pentru părinţii interesaţi de dezvoltarea unor obiceiuri sănătoase de alimentaţie şi somn la copiii lor. De asemenea, desfăşoară şedinţe de consiliere şi psihoterapie cu persoane afectate de tulburări de comportament alimentar sau cu familiile acestora. Are numeroase participări la conferinţe şi lucrări publicate în reviste cu impact la nivel internaţional (Journal of Evidence-Based Psychotherapies, Eating Behaviors etc.).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.