Cărțile autorului Louisa Lim

Louisa Lim este visiting professor la University of Michigan. A fost corespondent în China pentru NPR şi BBC. A făcut reportaje despre Tibet şi despre avorturile ilegale din Coreea de Nord şi a participat la realizarea serialului multimedia „New Believers: A Religious Revolution in China”. A făcut parte din echipele NPR care au cîştigat mai multe premii pentru reportajele despre cutremurul din Sichuan din 2008 şi despre Olimpiada de la Beijing.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.