Cărțile autorului Alex Drace-Francis

Alex Drace-Francis (n. 1971). A absolvit Studii engleze şi americane la University of East Anglia (1992) şi Studii sud-est-europene la Universitatea din Londra (master, 1996). Doctor în istorie la Universitatea din Londra (2001). Cercetător postdoctoral la University College London (2001-2004), lector în istorie europeană la Universitatea din Liverpool (2005-2011) şi profesor asociat de istorie culturală a Europei moderne la Universitatea din Amsterdam (2011-prezent). Autor al cărţilor The Making of Modern Romanian Culture (2006) şi The Traditions of Invention (2013) şi coordonator al mai multor volume de studii şi de documente, printre care European Identity: A Historical Reader (2013) şi Where to Go in Europe (2013, în colaborare cu Wendy Bracewell). A semnat articole, recenzii, interviuri, grupări tematice în peste 30 de reviste de specialitate; participă regulat la conferinţe şi proiecte internaţionale de cercetare pe teme de istorie culturală şi literară a Europei moderne.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.