Cărțile autorului Claudiu Turcuş

Claudiu Turcuş s-a născut pe 1 septembrie 1981 la Beiuş. A absolvit Facultatea de Litere şi masteratul Literatura română în context european din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca. Din 2011 este doctor în filologie. Predă naratologie şi scriere creativă la Universitatea „Babeş-Bolyai”, fiind prezent în volumele colective Exilul literar românesc înainte şi după 1989 (Univerzita Komenského, Bratislava, 2011) şi Obsesia incertitudinii/The Obsession of Uncertainty. In Honorem Norman Manea (Polirom, Iaşi, 2011).

Între 2007 şi 2009 a fost cronicarul revistei culturale Vatra, iar din 2011 colaborează constant la Observator cultural. Semnează, de asemenea, articole în Cultura, Dilema veche, Steaua, Verso.

În 2010 a beneficiat de un Fellowship Research la Bard College, New York, susţinut de Institutul Cultural Român şi Institute for International Liberal Education. Estetica lui Norman Manea reprezintă debutul său editorial.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.