Cărțile autorului Alfred Bulai

Alfred Bulai este conferenţiar universitar şi director al Departamentului de Sociologie, Facultatea de Ştiinţe Politice, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, Bucureşti. A fost secretar de stat în Guvernul României şi preşedinte al Agenţiei de Strategii Guvernamentale (2006‑2009). Predă de 25 de ani în sistemul universitar, susţinînd de‑a lungul timpului cursuri în domeniul sociologiei guvernării, metodologiei de cercetare socială, comunicării şi marketingului politic, epistemologiei sociale. Cele mai importante lucrări publicate: Mecanismele electorale ale societăţii româneşti (Paideia, 1999); Focus grupul în investigaţia socială (Paideia, 2000); Societatea reală (Fundaţia Culturală Română, 2007); Sociologia şi cotidianul (Societatea Reală, 2009; traducere în spaniolă: Niram Art, 2016). A colaborat, în calitate de coordonator sau coautor, la realizarea unor lucrări de referinţă în domeniul sociologiei: Dicţionar de sociologie (Babel, 1993); Manifest pentru o universitate antreprenorială (Punct, 2002); Reconstrucţie instituţională şi birocraţie publică în România (Societatea Reală, 2009). Este autor de filme documentare şi a publicat două romane: 8539 (Paideia, 2003) şi Scriitorii (Paideia, 2012).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.