Cărțile autorului Alexandru Solomon

Alexandru Solomon (n. 22 iunie 1966, Bucuresti) a absolvit in 1991 Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica Bucuresti, sectia Imagine Film. Preparator universitar la IATC (1992-1995), apoi asistent universitar (1997-2001 si din 2011 pina in prezent) la Universitatea Nationala de Arte, departamentul Foto-Video. Membru din 1994 al comitetului direc­tor al Fundatiei Arte Vizuale si director al Festivalului One World Romania (2011-2016). A colaborat ca operator-sef la filme de fictiune cu regizori ca Nicolae Margineanu (Priveste inainte cu minie, 1993), Andrei Blaier (Crucea de piatra, 1994), Sinisa Dragin (In fiecare zi Dumnezeu ne saruta pe gura, 1999), Titus Muntean (Examen, 2003). A scris si regizat peste cincisprezece documentare, printre care Omul cu o mie de ochi (2001), Marele jaf comunist (2004), Cold Waves – Razboi pe calea undelor (2007), Kapitalism – Reteta noastra secreta (2010), Romania: patru patrii (2015).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.