Cărțile autorului Burhan Sönmez

Burhan Sonmez (n. 1965) a studiat Dreptul la Istanbul, unde a si profesat o vreme ca avocat. A colaborat la mai multe reviste si ziare, cu articole pe teme culturale si politice. A fost membru al Societatii pentru Drepturile Omului (IHD) si fondator al Fundatiei pentru Cercetare Sociala, Cultura si Arta (TAKSAV). In 1996 a fost grav ranit in timpul unui asalt al politiei turce si s-a refugiat pentru o perioada mai lunga in Marea Britanie. In 2009 i-a aparut primul roman, Kuzey (Miazanoapte), urmat in 2011 de Masumlar (Pacate si inocenti). Cel de-al treilea roman al sau, Istanbul Istanbul, publicat in 2015, a fost deja tradus in peste 10 limbi. Pacate si inocenti a fost recompensat cu Premiul Sedat Simavi, una dintre cele mai prestigioase distinctii literare din Turcia. In prezent, Burhan Sonmez isi imparte viata intre Cambridge si Istanbul.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.