Cărțile autorului Andrei Marga

Andrei Marga este profesor de filosofie contemporana si teoria argumentarii la Universitatea „Babes-Bolyai”. S-a specializat in filosofie contemporana in Germania Federala (1975-1976) si Statele Unite ale Americii (1991 si 1996). Este autorul volumelor: Herbert Marcuse. Studiu critic (1980); Rationalitate, comunicare, argumentare (1991); Explorari in actualitate (1995); Universitatea in tranzitie (1996); Educatia in tranzitie (1999); Relativismul si consecintele sale (1999); Anii reformei. 1997-2000 (2001); Introducere in filosofia contemporana (2002); Filosofia unificarii europene (2003); Religia in era globalizarii (2003); Dupa unsprezece ani. Eleven years after (2004); Die kulturelle Wende. Cotitura culturala (2004); Filosofie si teologie astazi. Philosophy and theology today (2005); University Reform Today (2005); La sorti du relativisme (2006). A publicat volume de traduceri din filosofia germana (Jurgen Habermas; Manfred Riedel) si a initiat editarea de antologii de filosofie americana clasica si de scrieri de teologie germana (Joseph Ratzinger, Hans Kung). A activat ca profesor la Universitatea „Ludwig Maximillians” din Munchen, la Universitatea din Viena si la Universitatea „Paul Valery” din Montpellier. La Editura Polirom, au aparut volumele: Reconstructia pragmatica a filosofiei (1998), Introducere in filosofia contemporana (2002) si Filosofia lui Habermas (2006).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.