Cărțile autorului Fabienne Jourdan

Fabienne Jourdan este cercetator principal la CNRS, in cadrul Laboratorului „Antiquite classique et tardive” a UMR „Orient et Mediterranee” (8167). Specializata in Orfeu si orfismul in Antichitatea clasica, in literatura iudeo-elenistica si in crestinismul primelor cinci secole, a publicat patru carti pe aceasta tema la Belles Lettres (2003-2011). Cercetarile sale privind tratarea originii raului in filosofia primelor secole au stat la baza unei lucrari colective, Die Wurzel allen Übels, publicate la Mohr-Siebeck (2014). In prezent este preocupata de medioplatonism, cu accent pe Plutarh si Numenius.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.