Cărțile autorului Saud al-Sanousi

Kuweitianul Saud al-Sanousi (n. 1981) este romancier si jurnalist. In 2010 a publicat primul roman, Prizonierul oglinzilor, recompensat in acelasi an cu Premiul Laila
al-Othman, prestigioasa distinctie acordata tinerilor scriitori arabi. Cel de-al doilea roman publicat, Tulpina de bambus, a fost distins in 2013 cu International Prize for Arabic Fiction. Tirajul ultimei carti, Soarecii bunicii Hissa, aparute in 2015, s-a epuizat in mai putin de o luna, in ciuda cenzurii care a ordonat ca romanul sa fie retras de pe piata. In prezent, Saud al-Sanousi traieste in Kuweit.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.