Cărțile autorului Marius Alexa

Marius Alexa conduce compania media Arhipelago si este un reprezentant de marca al antre­prenorilor din Nord-Estul tarii. A absolvit Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor in 2000, iar din 2003 este cadru didactic asociat la mai multe universitati. In 2010 a fost presedinte JCI Romania, iar din 2011, prin APEC, a coordonat mai multe campanii de interes public. S-a facut remarcat prin implicarea activa in dezvoltarea mediului antreprenorial national, fiind fondatorul portalului Finantare.ro. A stimulat coagularea comunitatilor de afaceri, prin crearea de retele nati­onale de intreprinzatori si companii. A initiat programul national de conferinte de afaceri si misi­uni economice internationale al comunitatii Afaceri.ro. A infiintat si sprijinit mai multe ONG-uri si think-tank-uri cu impact asupra dezvoltarii regionale si nationale. Are un parcurs profesional de succes, de la rolul de intreprinzator si manager, pina la cel de trainer si organizator de conferinte in domeniul afacerilor.
Domenii de interes: antreprenoriat, managementul proiectelor, managementul evenimentelor, afa­ceri electronice, media.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.