Cărțile autorului Ranulph Fiennes

Sir Ranulph Fiennes a fost primul om care a atins ambii poli calatorind cu mijloace de transport de suprafata si primul care a traversat Antarctica fara asistenta tehnica. In anii 1960 a fost dat afara din Regimentul SAS pentru utilizarea improprie a explozibililor; s‑a alaturat armatei sultanului din Oman, iar in 1971 a primit medalia pentru curaj. Este singura persoana, pina in prezent, careia i s‑a acordat de doua ori Medalia Polara, pentru regiunile Arctica si Antarctica. A condus peste 30 de expeditii, inclusiv primul inconjur al Pamintului pe la poli, iar in 2003 a participat la sapte maratoane, in sapte zile, pe sapte continente ca sa stringa fonduri pentru British Heart Foundation. In 1993, regina Angliei i‑a acordat Ordinul Imperiului Britanic pentru „activitati umanitare si caritabile” deoarece, in incercarea de a dobori recorduri, a strins peste zece milioane de lire sterline in scopuri nobile. In 2007 a fost cistigatorul categoriei „Cel mai bun sportiv” in cadrul premiilor Greatest Britons.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.