Cărțile autorului Pierre-Jean Luizard

Pierre-Jean Luizard este director de cercetare la Centre National de la Recherche Scientifique, specializat in Orientul Mijlociu. A cunoscut indeaproape cele mai
multe dintre tarile Orientului Mijlociu, in special Siria, Liban, Irak, statele din zona Golfului Persic si Egipt. Istoric al islamului contemporan in aceste tari, este preocupat in special de punerea in valoare a diferitelor sale manifestari, precum si de rolul jucat de fiecare dintre ele in cadrul sistemelor politice din tarile respective. Publica regulat articole pe tema conflictelor din Orientul Mijlociu, in Le Monde, Liberation sau Nice-Matin. De acelasi autor: La Formation de l’Irak contemporain (1991), La Question irakienne (2002), Laïcites autoritaires en terres d’islam (2008), Comment est ne l’Irak moderne (2009).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.