Cărțile autorului Dimitrie Ghika-Comănești

Dimitrie Ghika-Comanesti (1839-1923) este descendentul unei familii ilustre, care a dat, incepind cu secolul al XVII-lea, mai multi domni ai Moldovei si Tarii Romanesti. Si-a luat doctoratul in drept la Berlin, a fost magistrat si deputat. Pasionat de vinatoare si de natura, a devenit membru al Societatii Romane Regale de Geografie. A calatorit mult in Romania si in strainatate, cea mai cunoscuta calatorie a sa raminind cea intreprinsa impreuna cu fiul sau Nicolae in Cornul Africii, in urma careia a scris O espeditie romana in Africa.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.