Cărțile autorului Constantin Prut

Constantin Prut s-a nascut la 8 mai 1940, in comuna Stefanesti, judetul Botosani. In 1970 a absolvit Institutul de Arte Plastice „Nicolae Grigorescu” - sectia Istoria si Teoria Artei – din Bucuresti. Doctor in istoria artei al Universitatii Bucuresti, in 1988. A fost multi ani redactor la revista Contemporanul si apoi la Revue Roumaine. A predat istoria artei la Universitatea „Mihai Eminescu” din Bacau, la Academia de Arte „Luceafarul” din Bucuresti, la Universitatea de Arte „George Enescu” din Iasi si la Universitatea de Vest din Timisoara. A publicat, intre altele, volumele: Fantasticul in arta populara romaneasca (1972); Augusto Murer (1974); Dictionar de arta moderna (1982); Calea ratacita. O privire asupra artei populare romanesti (editia I, 1991; editia a II-a, 2007); Ion Murariu. Lirism, naratie, expresie (1999); Dictionar de arta moderna si contemporana (ed. a II-a, 2002); Regele Bronz. Monografie Peter Jecza (2007).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.