Cărțile autorului M.I. Lermontov

Congener al lui Puskin, poet, dramaturg, romancier, Mihail Iurievici Lermontov (1814-1841) este unul dintre cei mai influenti scriitori romantici rusi. A ramas in memoria literaturii ruse moderne nu doar prin opera poetica, ci si prin proza sa, fiind considerat fondatorul traditiei romanului psihologic rus. Desi a avut o cariera extrem de scurta, fiind ucis intr-un duel inainte sa implineasca douazeci si sapte de ani, a scris numeroase poeme de mare intindere – Cerchezii (1828), Corsarul (1828), Ingerul mortii (1831), Borodin (1837), Demonul (1838), Mtiri (1839) – si a publicat mai multe volume de poezii, piese de teatru – Un om ciudat (1831), Bal mascat (1835) – si nuvele. Singurul roman terminat este Un erou al timpului nostru, a carui editie revazuta avea sa fie publicata chiar in anul mortii scriitorului.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.