Cărțile autorului Ileana Baird

Ileana Baird a absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universitatii din Bucuresti si are un doctorat in limba și literatura engleza de la University of Virginia. Ariile sale de specialitate includ literatura si cultura britanica de secol XVIII, cultura vizuala și materiala, digital humanities si engleza pentru vorbitori non-nativi. Intre lucrarile publicate se numara Eighteenth‑Century Thing Theory in a Global Context: From Consumerism to Celebrity Culture (coord., 2014), Social Networks in the Long Eighteenth Century: Clubs, Literary Salons, Textual Coteries (coord., 2014), articole despre Alexander Pope si cercul sau si traduceri din literatura engleza și americana.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.