Cărțile autorului Daniel Puia-Dumitrescu

Daniel Puia-Dumitrescu s-a nascut in 1980 la Brasov. A studiat teologia la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, apoi a urmat cursurile masteratului de teologie si studii pastorale al Universitatii din Leeds, Marea Britanie. A continuat cu studii filologice, absolvind masteratul de scriere creatoare si traduceri (2009) si sectia de romana-engleza (2012) ale Facultatii de Litere din cadrul Universitatii „Transilvania” din Brasov. Este doctor in filologie (noiembrie 2013) si diacon onorific la capela aceleiasi universitati. A fost redactor si colaborator al mai multor reviste literare din Romania. Publica articole pe teme diverse in reviste din tara si din strainatate, traduce din limbile engleza, franceza si italiana, scrie poezii, povesti pentru copii si proza.
A debutat cu poezii in 2005; au urmat un al doilea volum, Povesti cu telecomanda (2010), si cartea pentru copii Meister Ulricus si imparatul (2011). A publicat poezii si in antologiile Junii 007 (coordonator Alexandru Musina, 2007) si Lumina de avarie (antologia Atelierului de Scriere Creatoare condus de Daniel Puia-Dumitrescu la Brasov, 2012).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.