Cărțile autorului David Cronenberg

David Cronenberg (n. 1943, Toronto) este unul dintre cei mai cunoscuti regizori contemporani, mai ales pentru inventarea unui gen aparte, horrorul visceral, ce exploreaza temerile si obsesiile legate de transformarea propriului corp. In filmele sale, psihologicul se impleteste strins cu fiziologicul. La inceputul carierei, regizorul a explorat aceste teme mai ales prin filme horror si SF, desi opera lui s-a dezvoltat dincolo de aceste subiecte. Printre cele mai cunoscute filme ale sale se numara Videodrome, The Fly, Naked Lunch, ecranizarea romanului omonim al lui William Burroughs, Crash, care a obtinut premiul special al juriului la Festivalul de la Cannes in 1996, eXistenZ, pentru care i-a fost decernat Ursul de Argint la Festivalul de la Berlin in 1999, Spider, A History of Violence, Cosmopolis, ecranizarea romanului omonim al lui Don DeLillo, Maps to the Stars.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.