Cărțile autorului Nuruddin Farah

Nuruddin Farah (n. 1945, in Somalia) este romancier, dramaturg si autor a numeroase eseuri polemice. Intre 1969 si 1972 lucreaza la primele transliterari ale dialectelor somaleze in alfabetul latin. Primul sau roman, From a Crooked Rib (1970), ii aduce Premiul International Neustadt pentru Literatura. Publica apoi trilogia Variations on the Theme of an African Dictatorship, inspirata de actiunile unui grup clandestin care lupta impotriva dictaturii militare a lui Siad Barre – Sweet and Sour Milk (1979), Sardines (1981) si Close Sesame (1983). In prezent este profesor invitat la Bard College.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.