Cărțile autorului Mihail Sevastos

Mihail Sevastos (1892-1967), poet, prozator, memorialist si gazetar. Se naste la Botosani si urmeaza cursurile Facultatii de Drept din Iasi, devenind avocat. Debuteaza cu Cintecul ciobanasului Nacu in 1908.Din 1911 este corector si ulterior secretar de redactie la Viata romaneasca, apoi redactor si colaborator la numeroase periodice din Iasi si Bucuresti, in care ii apar versuri, traduceri, comentarii teatrale, literare sau de o mai larga cuprindere sociala, editoriale, articole politice. Traduce, printre altii, din Voltaire, Cehov, Solohov, Tolstoi, Dostoievski si Turgheniev. Dintre volumele publicate, amintim: Camioneta verde (1935), Monografia orasului Ploiesti (1938), Carte de bucate (1939), Istorisiri adevarate (1961), Versuri (1967).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.