Cărțile autorului Ion Iovan

Ion Iovan, scriitor. Dupa ce a publicat doua carti de poezie – Dupaamiaza unei clipe (1976) si Rezervatie naturala (1979) –, amindoua la Cartea Romaneasca, au urmat, la aceeasi editura, volumele de proza Comisia speciala (1981), Impromptu (1986) si Ultima iarna (1991). In 1998 apare editia a doua a Comisiei speciale, iar in 2002 Portretul unui dandy roman. In 2008 publica Ultimele insemnari ale lui Mateiu Caragiale, insotite de un inedit epistolar, precum si indexul fiintelor, lucrurilor si intimplarilor. A fost distins cu Premiul pentru debut al Uniunii Scriitorilor, Premiul national de proza acordat de Ziarul de Iasi, Premiul pentru proza al revistei Observator cultural si Premiul special al Uniunii Scriitorilor din Romania. Alte date biobibliografice si referinte pe iovan.net.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.