Cărțile autorului Alan Booth

Alan Booth s‑a nascut in 1946 la Londra. A studiat arta dramatica la Birmingham University, apoi s‑a alaturat London Shakespeare Center, unde a fost actor si regizor.
A calatorit in Japonia in 1970, fiind pasionat de ideea teatrului ca ritual, in mare voga in anii 1960. Aici a studiat teatrul no. Cu timpul, si‑a pierdut interesul fata de no si a devenit tot mai fascinat de tara unde era ca acasa; si‑a descoperit si adevarata vocatie, cea de scriitor. Timp de doua decenii, Alan Booth a colaborat regulat la diferite publicatii in limba engleza din Japonia, comentind filme sau probleme sociopolitice locale. De asemenea, a invatat limba japoneza.
Booth a devenit celebru pentru calatoriile sale in colturi indepartate ale Japoniei, in cursul carora poposea la hanuri, unde se intilnea cu localnicii, bea bere cu gazdele, apoi consemna evenimentele. Publicat initial in 1986, Drumurile catre Sata a devenit un clasic al cartilor de calatorie. Alan Booth a incetat din viata in 1993. A mai publicat Looking for the Lost.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.