Cărțile autorului Mary Chamberlain

Mary Chamberlain s-a nascut la Londra si a studiat relatii si politici internationale la University of Edinburgh si London School of Economics. A debutat in 1975, iar de atunci a publicat numeroase carti cu tematica istorica, biografii, studii de feminism. Este, de asemenea, profesor emerit de istorie a caraibilor la Oxford Brookes University. A locuit si a lucrat in Marea Britanie si in Insulele Caraibe, a absolvit cunoscutul curs de creative writing de la Royal Holloway, University of London, iar in prezent traieste in capitala Marii Britanii alaturi de actualul sot, Stein Ringen, sociolog norvegian. Croitoreasa de la Dachau este ultima ei carte publicata.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.