Cărțile autorului Brendan Simms

Brendan SIMMS (n. 1967, Dublin) este profesor de istoria relațiilor internaționale la University of Cambridge. Este autorul mai multor cărți, dintre care Three Victories and a Defeat: The Rise and Fall of the British Empire (2008), The Longest Afternoon: The 400 Men Who Decided the Battle of Waterloo (2015) și Europe: The Struggle for Supremacy, from 1453 to the Present (2014, nominalizată pe lista scurtă pentru Lionel Gelber Prize; tradusă la Editura Polirom în 2015 cu titlul Europa: Lupta pentru supremație de la 1453 până în prezent).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.