Cărțile autorului Roland Clark

Roland Clark preda istorie moderna europeana la Eastern Connecticut State University.
Printre domeniile sale de interes se numara nationalismul, teologia, Holocaustul din Romania, precum si miscarile culturale si sociale din Rusia si Europa Centrala si de Est. A sustinut o teza de doctorat la University of Pittsburgh pe tema semnificatiei fascismului pentru membrii de rind ai Legiunii Arhanghelul Mihail. A tradus in limba engleza volumul Sfinta Treime sau La inceput a fost iubirea al parintelui Dumitru Staniloae.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.