Cărțile autorului Ioana Vlad

Ioana Vlad este absolventa a Masteratului de Gen, Politici si Minoritati la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA), Bucuresti, si doctora in Stiinte politice, cu o lucrare asupra activismului pentru drepturile femeilor in Romania, intitulata Women’s Rights Activism in Romania after 2000. Studies on the Forms of Organization, Cooperation, Action and Influence, a aceleiasi institutii. Face parte din mai multe colective activiste, printre care Feminism Romania, Front feminist si Frontul Comun pentru Dreptul la Locuire.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.