Cărțile autorului Andreea Molocea

Andreea Molocea este licentiata in Stiinte politice. In 2010 a absolvit Masteratul de Gen, Politici si Minoritati la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA), Bucuresti, iar in 2013 a obtinut titlul de doctor in Stiinte Politice al aceleiasi institutii. Din 2009 pina in 2013 a fost membra si apoi vicepresedinta a Centrului FILIA. A lucrat pina in februarie 2015 ca functionar public in cadrul Departamentului pentru Egalitate de Sanse intre Femei si Barbati. Interesele sale acopera zona egalitatii de gen, critica culturala a patri­arhatului si a mitului frumusetii, dar si tot ceea ce tine de capacitarea femeilor si stima de sine a acestora. A publicat articole in jurnale academice pe teme diverse, intre care: epistemologie feminista, ideologii politice, gen si publicitate, gen si alegere rationala, dar si pe teme cul­turale, fiind blogger Adevarul: „Vreau ca nici unei femei (indiferent de orientare sexuala, religie sau etnie) sa nu ii fie furate visele doar pentru ca este femeie. Despre asta e feminismul, de asta sunt feminista: sa nu moara in anonimat gindurile, ideile, munca noastra de femei pe acest pamint” (Andreea Molocea).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.