Cărțile autorului Alawiya Sobh

Scriitoarea si jurnalista libaneza Alawiya Sobh s-a nascut la Beirut in 1955. A studiat literatura engleza si literatura araba la Universitatea Libaneza din Beirut. A lucrat in jurnalism inca de la inceputul anilor ʼ80, publicind articole in ziarele si revistele vremii; in anii ʼ90 a fondat Snob Al-Hasnaa, revista celor mai bine vindute scriitoare din lumea araba contemporana, al carei redactor-sef a ramas. Unul dintre romanele ei, Maryam al-Hakaya (Maryam cea din povesti), a devenit repede un succes editorial international si a fost tradus in franceza, germana si italiana. Romanul Ismahul Gharam (Se numeste pasiune) a intrat in 2010 in competitia pentru International Prize for Arabic Fiction.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.