Cărțile autorului T.E. Lawrence

T.E. Lawrence (1888-1935) a fost colonel in armata britanica si arheolog. Si-a cistigat celebritatea si supranumele de Lawrence al Arabieiin timpul primului razboi mondial, cind a avut un rol de prim-plan in Peninsula Arabica, mai intii in timpul campaniei din Sinai si Palestina, apoi, intre 1916 si 1918, in revolta arabilor impotriva dominatiei otomane in regiune. Lawrence a inspirat celebrul film Lawrence al Arabiei (1962), cistigator a 7 premii Oscar, avindu-l ca protagonist pe Peter O’Toole.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.