Cărțile autorului Allison DuBois

Allison DuBois (n. 1972) este licentiata a Universitatii Arizona, cu specializarea stiinte politice – istorie. A urmat un stagiu de pregatire in cadrul sectiei de criminalistica a unui birou de pro­curatura. Unul dintre sustinatorii ei este profesorul Gary Schwartz de la Universitatea Arizona; acesta a supus-o unor teste de evaluare a capacitatilor mediumnice la care Allison DuBois a obtinut scoruri extrem de ridicate in privinta acuratetei si preciziei informatiilor furnizate. Aceasta confirmare a capacitatilor sale a determinat-o sa renunte la intentia de a deveni procuror. Astfel a devenit medium profesionist; in aceasta calitate a colaborat cu diverse institutii de urmarire penala. A realizat mai bine de 1.200 de citiri individuale, ajutindu-si clientii sa depaseasca durerea provocata de moartea unor persoane dragi. Continua sa sustina folosirea metodelor stiintifice in studierea vietii de dupa moarte, participind in ultimii ani la diverse cercetari realizate in cadrul Universitatii Arizona. De aceeasi autoare: We Are Their Heaven: Why the Dead Never Leave Us (2006), Secrets of the Monarch: How the Dead Can Teach Us About Living a Better Life (2007) si Talk to Me – What the Dead Whisper in Your Ear (2011).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.