Cărțile autorului Lucy Jo Palladino

Dr. Lucy Jo Palladino are o experienta de peste 35 de ani ca psiholog. S‑a specializat in studiul atentiei, fiind interesata indeosebi de cercetare, dezvoltarea copilului si media digitala. Este autoarea volumelor: Dreamers, Discoverers, and Dynamos: How to Help the Child Who Is Bright, Bored, and Having Problems in School (carte premiata) si Find Your Focus Zone: An Effective New Plan to Defeat Distraction and Overload. Are doi copii, locuieste si lucreaza in Encinitas, California. O puteti urmari pe Twitter, @ljpalladino. Adresa site‑ului sau Web este lucyjopalladino.com.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.