Cărțile autorului Tony Bush

Tony Bush este profesor de leadership educațional la University of Nottingham și a ocupat funcții similare la universitățile Leicester, Reading, Lincoln și Warwick. Este președinte al British Educational Leadership, Management and Administration Society (BELMAS), din partea căreia a primit Distinguished Service Award în 2008. De asemenea, este membru al Commonwealth Council for Educational Administration and Management (CCEAM). S-a impus la nivel internațional prin cercetări, consultanță sau prelegeri susținute în 23 de țări de pe toate continentele. A publicat numeroase lucrări despre diferite aspecte ale leadershipului și managementului educațional și este editor al publicației internaționale Educational Management, Administration and Leadership din anul 2002. Dintre celelalte volume ale sale menționăm The Principles of Educational Leadership & Management (2010, în colab.) și Leading and Managing People in Education (2013, în colab.)

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.