Cărțile autorului Taiye Selasi

Taiye Selasi (n. 1979, Londra) este absolventa summa cum laude a Universitatii Yale din SUA si are un masterat in relatii internationale obtinut la colegiul britanic Nuffield din Oxford. In 2005 a publicat in The LIP Magazine un eseu de mare succes, „Bye-bye, Babar”, in care a popularizat conceptul de „afropolitan”. Povestirea sa „Vietile sexuale ale fetelor africane” a fost publicata in antologiile Granta 115: The F Word (2011) si The Best American Short Stories (2012).
In 2013 Selasi a publicat romanul Inapoi in Ghana, care a avut un succes imens si a fost tradus in peste douazeci de tari.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.