Cărțile autorului Silviu-Andrei Matu

Silviu‑Andrei Matu este cercetator, lector universitar in cadrul Departamentului de Psihologie Clinica si Psihoterapie si membru al International Institute for the Advanced Studies of Psychotherapy and Applied Mental Health, ambele parte din UBB. In cadrul Institutului coordoneaza mai multe activitati de cercetare desfasurate pe Platforma PSYTECH‑MATRIX de Robotica/Roboterapie si Psihoterapie bazata pe Realitate Virtuala. In prezent este implicat intr‑un program postdoctoral care testeaza utilizarea agentilor robotici ca facilitatori ai proceselor de reglare emotionala. Este implicat intr‑un proiect international care vizeaza utilizarea robotilor pentru diagnos­ticul si tratamentul copiilor cu tulburari din spectrul autist. Principalele sale domenii de expertiza sunt strategiile cognitive de reglare emotionala si psihoterapia bazata pe robotica si realitate virtuala. Principalele sale contri­butii stiintifice sunt legate de dezvoltarea unor abordari inovative pentru integrarea instrumentelor tehnologice, cum sunt realitatea virtuala si agentii robotici, in cadrul tratamentelor validate stiintific pentru tulburari mentale, precum si de explorarea proceselor cognitive ce stau la baza reglarii emoti­onale, care a constituit si tema principala a tezei sale de doctorat.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.