Cărțile autorului Cela Varlam

Cela Varlam (n. 1952) a absolvit cursurile Facultatii de Limbi Romanice a Universitatii din Bucuresti. A predat limba si literatura franceza; a participat la cursuri de perfectionare profesionala in cadrul structurii Alliance française din Paris. Incepind cu 1980, a scris scenarii radiofonice. A lucrat (1982-1993) ca secretar literar al Teatrului Bulandra, perioada pe care o considera adevarata sa etapa de formare profesionala. A publicat articole de jurnalism cultural in revistele Teatru si Teatrul azi si in cotidiene sau saptaminale. A fost traducator si interpret in cadrul unor societati comerciale. Primul sau roman, Trec rinduri, rinduri muritorii, apare in 1998 si obtine Premiul pentru debut in proza al Uniunii Scriitorilor din Romania.
I-au urmat, in 2001, volumul de povestiri Lumea dintre lumi, in 2005, romanul Sa nu-mi luati temnita, care s-a bucurat de o primire sonora atit in presa de specialitate, cit si in rindul cititorilor, iar in 2010, romanul Singe-albastru, singe rosu. Cela Varlam este membra a Uniunii Scriitorilor din Romania din anul 2008.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.