Cărțile autorului Dragoș Sdrobiș

Dragos Sdrobis este doctor in istorie al Institutului de Istorie „George Baritiu” din Cluj‑Napoca. Are ca domenii de interes istoria universitatii in Romania interbelica, educatia superioara si piata muncii, capitalul uman, istoria intelectuala, sociologia istorica, istoria sociala. A publicat articole in reviste de specialitate, precum si capitole in volume colective, dintre care amintim „Politici culturale si modele intelectuale in Romania. Citeva precizari conceptuale”, in Lucian Nastasa, Dragos Sdrobis (ed.), Politici culturale si modele intelectuale in Romania (2013), si „Parasirea Boemei si incarnarea Utopiei. Studentimea interbelica, Dimitrie Gusti si Serviciul Social obligatoriu”, in Zoltan Rostas (coord.), Universitatea interbelica a sociologilor gustieni (2014).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.