Cărțile autorului Daisetz Teitaro Suzuki

Daisetz Teitaro Suzuki (1870-1966), fost profesor de filozofie budista la Universitatea Otani din Kyōto, a studiat Zen-ul la renumitul templu Engaku-ji din Kamakura. A sustinut prelegeri la mai multe universitati americane, a predat la Columbia University si a calatorit prin Europa, dedicindu-si viata studierii principiilor Zen si familiarizarii Vestului cu filozofia si conceptele acestuia. A publicat numeroase lucrari, intre care: Essays in Zen Buddhism: First Series (1927), Essays in Zen Buddhism: Second Series (1933), Essays in Zen Buddhism: Third Series (1934), Living by Zen (1949), Manual of Zen Buddhism (1956), Mysticism: Christian and Buddhist. The Eastern and Western Way (1957), The Training of the Zen Buddhist Monk (1959), Zen and Japanese Culture (1959), Shin Buddhism (1970).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.