Cărțile autorului Iris-Patricia Golopența

Iris-Patricia Golopenta este doctoranda in cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative (SNSPA) si studiaza dezvoltarea durabila din perspectiva problemelor de actiune colectiva. Domenii de interes: teoria alegerii rationale, probleme de bunuri comune, actiune colectiva, dezvoltare durabila. A mai publicat: „The Institutional Analysis and Development Framework: A Map for Understanding Institutions”, in M. Ungureanu (ed.), Economic and Evolutionary Approaches in Social Sciences (Wolters Kluwer, 2014), „A Boundedly Rational Analysis of Distributive Justice”, Politikon (in colaborare cu Alexandru Volacu, 2013).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.