Cărțile autorului Patricia Pearson

Patricia Pearson, jurnalista si scriitoare de nationalitate canadiana, a publicat, printre altele, in The New Yorker, The New York Times, Huffington Post, BusinessWeek, Toronto Life si Reader’s Digest. A colaborat cu CBS Television, History Channel si TV Ontario. A coordonat activitatea de cercetare pentru documentarul The Science of the Soul, difuzat de History Channel (2009). Alte carti publicate: Playing House (2003), Believe Me (2005) (romane); When She Was Bad: How and Why Women Get Away with Murder (1998), Area Woman Blows Gasket (2005), A Brief History of Anxiety – Yours and Mine (2008) (non-fiction).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.