Cărțile autorului Immanuel Mifsud

Immanuel Mifsud s-a nascut in 1967, in orasul Paola din Malta. Este autorul a 17 carti, fiind considerat liderul de generatie al scriitorilor maltezi contemporani.
A inceput sa scrie poezie si proza la 16 ani, colaborind totodata cu diverse trupe de teatru experimental. A pus in scena piese de Cehov, Dario Fo, Max Frisch, Federico García Lorca, David Mamet sau Harold Pinter. Volumul sau de proza scurta Chimie (2005) a stirnit controverse inca de la aparitie. Retras dupa publicare si aparut ulterior la o editura diferita, volumul i-a adus autorului acuzatii de „pornografie” din partea presei conservatoare de limba engleza si a celei de orientare stingista.
A publicat de asemenea literatura pentru copii – doua carti de povestiri si un volum de cintece de leagan. Selectii din poemele sale au fost incluse in antologii importante precum: New European Poets, The Echoing Years, In Our Own Words: A Generation Defining Itself, Les Poetes de la Mediterranee si The World Record. Este laureat al National Book Award (2002) pentru volumul Sara Sue Sammut’s Strange Stories.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.