Cărțile autorului Marius Daniel Popescu

Marius Daniel Popescu s-a nascut la Craiova, in 1963. A facut parte din Grupul de la Brasov, alaturi de Alexandru Musina, Andrei Bodiu, Marius Oprea, Caius Dobrescu si Simona Popescu. In 1990, se indragosteste de o elvetianca aflata in vizita in Romania si emigreaza in Elvetia; cinci ani mai tirziu, publica primul volum de poeme, scris direct in limba franceza: 4 x 4, poeme cu tractiune integrala. In anul 2004 devine directorul ziarului le persil (patrunjelul). In aceeasi perioada frecventeaza o inchisoare din Elvetia, unde le vorbeste detinutilor despre literatura. Debutul in proza cu romanul Simfonia lupului ii aduce si prima distinctie literara, Premiul Robert Walser, in 2008.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.