Cărțile autorului Joe Hyams

Joe Hyams, jurnalist de profesie, a inceput sa practice artele martiale in 1952, iar in 1969 a obtinut centura neagra la karate. A scris 16 carti, de la autobiografia sa Mislaid in Hollywood (1973) si biografii ale unor actori celebri – Bogie: The Biography of Humphrey Bogart (1966) sau James Dean: Little Boy Lost (1992) – pina la lucrari despre tenis, cinematografie sau razboi precum The Life and Times of the Western Movies (1984) sau Flight of the Avenger: George Bush at War (1991).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.