Cărțile autorului Doina Ioanid

Doina Ioanid s-a nascut la 24 decembrie 1968, in Bucuresti. A absolvit Facultatea de Litere a Universitatii din Bucuresti in 1995, iar in 1998, masteratul (studii culturale franceze) la Facultatea de Limbi si Literaturi Straine a aceleiasi universitati.
A publicat poeme in volumul colectiv Ferestre 98, girat de Mircea Cartarescu, si in volumul experimental 40238 Tescani (2000). A debutat cu volumul de poeme in proza Duduca de martipan (2000, Premiul pentru debut „Prima Verba”). Au mai urmat: E vremea sa porti cercei (2001), Cartea burtilor si a singuratatii (2003), Poeme de trecere (2005) si Ritmuri de imblinzit aricioaica (2010). Poeziile sale au fost traduse in franceza, maghiara, turca, slovena, bulgara, croata, neerlandeza si engleza. A participat la Festivalul International de Poezie de la Istanbul, la Poetry International Festival din Rotterdam, Poetry Parnassus (Londra), Felix Poetry Festival (Anvers) etc. A fost asistent universitar la Catedra de limbi straine a Facultatii de Litere, Universitatea „Transilvania” din Brasov, intre anii 1998 si 2005. In prezent este secretar general de redactie la Observator Cultural.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.